EL PLAER DE COMPONDRE I ARRANJAR

Ha col·laborat amb el Teatre Lliure, l’Avinyó Espai Big Band, la Big Band Laietana Jazz Project, la Big Band de Canàries, La OJO del Taller de Músics o la companyia de teatre Els Comediants. Ha col·laborat amb artistes com Jordi Palet, Farrés Brothers, Pep Tosar, Xicu Masó, Andrés Corchero, Sol Picó, David Mengual, Montse Colomé, participant en obres guardonades com:

EL PLAER D’ESTUDIAR

Títulat Superior de música especialitat de jazz a l’ESMUC.  Guitarra de Jazz, Big Band, Orquestració i Film Scoring  amb Lluís Vergés, Joan Albert Amargós, Francesc Burrull, Sean Leavitt, Jordi Bonell,   John Abercrombie, Ben Monder, Kenny Wheeler, Chano Domínguez, Vince Mendoza, Manolo Sanlúcar i Jorge Rossy.

EL PLAER DE LA INTERPRETACIÓ

Ha tocat en diverses formacions com Tiempo al Tiempo, Francesc Burrull Quartet o la Big Band de Terrassa, i ha compartit escenari amb músics com David Xirgu, David Mengual, Dani Pérez, Carme Canela, Marc Miralta, Conxa Buika o Benet Palet. A escenaris com el Baryshnikov Arts Center de Nova York, San José de Costa Rica, Hèlsinky, Estocolm, París, Oslo, Nàpols, Copenhaguen, Arhus o Stuttgart.

EL PLAER DE LA DOCÈNCIA

Ha treballat a l’Escola Zeleste, Escoles Virtèlia, Avinyó Espai, les EMM d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat, Aula de So de Sant Cugat, i al Taller de Músics.
I com a gestor acadèmic, ha estat Cap d’estudis a l’Aula de So de Sant Cugat, i Director Pedagògic al Taller de Músics. On ha pogut dissenyar i desenvolupar l’especialitat de Pedagogia Musical, el COS (cursos d’orientació al superior) o l’Escola Jove del Taller de Músics.

Desplaça cap amunt